Specialist in verslavingszorg

Prakktijk HSN is er voor iedereen die verslavingszorg nodig heeft. Van grote verslavingsproblemen tot de wat kleinere, het is belangrijk de verslaving aan te pakken. Hoe eerder je dit doet, hoe makkelijker het voor jezelf is. Natuurlijk kun je ook terecht als hulp het laatste redmiddel is, samen pakken we de verslaving aan.  Bij HSN ben je in goede handen! Onze zorgverleners staan voor je klaar en hebben in sommige gevallen ervaring in de praktijk. Hierdoor is er veel begrip bij de zorgverleners en zal je je ook sneller op je gemak voelen. 

Verslavingszorg: verslavingen die veel voor komen

Verslaving kan heel uiteenlopend zijn, zo zie je verslavingen die te maken hebben met alcohol, drugs, medicatie en gokken bijvoorbeeld. Wat de verslaving ook is, het is altijd goed om hulp te zoeken! Een uit de hand gelopen hobby is voor niemand leuk.

Hulp bij verslaving

Verslaving kan enorm veel kapot maken. Niet alleen je lichaam en geest, maar het kan ook de banden met familie en vrienden onder druk zetten. Misschien sluit je je helemaal af of weet je niet zo goed of je wel kunt praten over je verslaving. Voordat je het weet zit je in een isolement en word je wereld steeds kleiner… Zorg dat het niet zover komt en maak gebruik van onze effectieve verslavingszorg. We staan voor je klaar en samen zullen de verslaving aanpakken!

Denk niet dat je nooit van je verslaving af kunt komen, je zal zien dat je enorm sterk bent. Door te excelleren krijg je handvatten en grip op je verslaving. Samen zorgen we ervoor dat de verslaving niet meer bestaat. Daarnaast biedt Praktijk HSN een totaalaanbod aan zorg.