Zoek gericht hulp bij onze islamitische psycholoog

Schakel onze ervaren islamitische psycholoog in als je behoefte hebt aan gerichte zorg. Een moslim psycholoog kan jou ondersteunen bij geestelijke klachten bijvoorbeeld. Het kan enorm helpen om met een psycholoog in gesprek te gaan over jouw situatie.

Het kan voorkomen dat je geestelijke klachten krijgt doordat je bent opgegroeid in conflicterende milieus. Dit leidt soms tot een identiteitscrisis wat erg belemmerend kan zijn in het dagelijks leven. Het is dan fijn om een luisterend oor te hebben bij iemand die jouw situatie begrijpt. Een psycholoog voor moslims kan inspelen op bepaalde behoeftes en zal met een andere blik naar jouw situatie kunnen kijken. Zo krijg je inzicht in bepaalde problemen en weet je de volgende keer hoe je moet reageren in bepaalde situaties.

De islamitische psychologie

Een islamitische psycholoog kan bij allerlei klachten helpen. Zijn er identiteitsproblemen, psychosociale problemen of woede problemen? De moslim psycholoog zal met een juist behandelplan komen. Er zijn een aantal behandelmethodes binnen HSN die een rol kunnen spelen bij de behandeling. Soms helpt het enorm als een persoon een therapie volgt waarbij lichamelijk inspanning wordt vereist. Zo is boksen voor sommigen een ideale manier om woede uit het lichaam te krijgen.

De islamitische psychologie bij HSN biedt voor velen hulp. Zo word je op de juiste manier geholpen en zorgen we er samen voor dat jouw klachten worden opgelost!

Neem contact op voor een islamitische psycholoog

Neem contact met ons op als je zelf met psychische problemen kampt en op zoek bent naar interculturele zorg. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als je graag wil dat je kind of een ander gezinslid naar een islamitische psycholoog gaat. Samen zorgen we ervoor dat er een goed behandelplan komt te liggen, zodat het snel wat beter gaat met diegene of met jezelf. Iedereen heeft baat bij een gezonde geest! Jijzelf en je omgeving. Zo werken we samen aan een goede toekomst!