Tadabor Basis Training

Ben jij een ziel die zich staande probeert te houden in de gekte van alledag? Waan je je rijk maar voel je toch een leegte in je hart? Of ga je gebukt onder de beproevingen die het leven je toewerpt? Wil jij als bewuste moslima meer verbinding met je Schepper én met het hier en nu? Ben je op zoek naar bezinning, ontlading en versterking van de relatie met jezelf en je Schepper? Leer dan Tadabor toe te passen in de exclusieve en unieke Tadabor Basis training onder het genot van een hapje en een drankje en prachtige live koran recitaties!

Wat ga je leren?

Onder leiding van gedragswetenschapper Jennet Ahbouk start je een reis waar je hart geraakt wordt en je zintuigen geprikkeld. Je leert:

  1. Hoe gedragsverandering ontstaat en welke rol ‘The Mind’ en ‘Het Hart’ hierin spelen
  2. Wat Tadabor is en hoe je deze techniek kunt toepassen om tot zelfbewustzijn te komen
  3. Hoe je Tadabor als vaardigheid inzet om beter met problemen en stress om te gaan (psychologische term: coping).
  4. Op een bijzonder bewuste manier te kijken naar het leven, de schepping en ayaat van Allah

 

Waarom moét je deze training gedaan hebben?

Als gemeenschap zijn we de kunst van het stilstaan verleerd. Als individuen staan we onvoldoende in contact met de schepping om ons heen en met de schepping in ons zelf. We worden geleefd door alle dingen die we moeten doen en alle verwachtingen die anderen en wij zelf opleggen. De Tadabor basis training leert je de kunst van het stil staan, Tadabor. Na deze training zal je nooit meer op straat lopen op dezelfde manier als je altijd deed. Je zal nooit op dezelfde manier naar de regen kijken die naar beneden valt. Je zult bewuster zijn, dankbaarder en verlangen naar een volgende Tadabor moment.

Wat brengt het je?

Tadabor is een beleving en moet je dus zelf ervaren. Tadabor deelnemers waarderen de Basis training gemiddeld met een 9! Ze beschrijven hun ervaring als volgt:
““Blowminded! Zo heb ik de training ervaren. Het had oprecht voor mij de hele dag mogen duren. Ik vind het bijzonder dat sommige ayaats die terug kwamen ik nu op een hele andere manier heb ervaren dan ik bijvoorbeeld gisteren deed.”
“Ik heb geleerd dat luisteren met het hart makkelijk is dan gedacht en dat de koran meer is dan – waar ik zoveel waarde aan hechtte – een wetenschappelijk wonder. Ik heb geleerd door tadabor toe te passen tot veel meer diepgang te komen.”
“De live recitaties zijn maa shaa Allah!”
“De trainster heeft mijn hart geraakt.”
“Inspirerend en verdiepend.”

Meld je aan voor De

Tadabor Basis Training

Tadador Basis Training zonder iDeal
Training
Totaal

Akkoord