Vacature pedagogische hulpverlener (Social Worker)

Ben jij die hulpverlener die vanuit het hart werkt maar inziet waarom procesmatig werken belangrijk is? Kun jij goed aansluiten bij mensen met verschillende (culturele) achtergronden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Praktijk HSN is een jonge organisatie die mensen met een interculturele achtergrond met verschillende soorten problematiek verder helpt. Zowel kinderen, jongeren, jongvolwassenen als gezinnen zijn bij ons in zorg. De zorg geschiedt ambulant. HSN is ook een expertisecentrum waarin kennis rondom de interculturele doelgroep en zingeving in de hulpverlening, gebundeld wordt. Binnen het expertisecentrum komt onderzoek, innovatie en opleiding samen.

Onze kernwaarden zijn: oplossingsgericht, mens staat centraal, betrouwbaar, deskundig en eenvoud. We werken landelijk en hebben onze hoofdlocatie in Utrecht.

Wat ga je doen?

 • Je geeft begeleiding/behandeling aan gezinnen en jeugdigen (zowel individueel als in groepsverband).
 • Je zet lijnen uit rondom het hulpverleningstraject en behandeld/begeleidt de client en zijn systeem gericht op doelen.
 • Je werkt samen met de gedragswetenschapper en andere pedagogische medewerkers en draagt zorg voor zowel de interne- als externe rapportage aangaande het hulpverleningstraject.
 • Je onderhoudt contacten met verwijzers en zorgt daarin dat dat je conform de HSN-kwaliteitseisen zorg verleent.
 • Je werkt vanuit de HSN-kernwaarden en sluit goed aan bij de achtergrond van de interculturele client.

 Wat vragen we van jou?

 • Je bent een stevige persoonlijkheid met het hart op de juiste plek.
 • Je hebt ervaring in het werken met kinderen/jongeren met ontwikkelingsachterstand en/of gedragsproblematiek.
 • Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar mogelijkheden en laat je niet makkelijk de deur wijzen.
 • Je denkt systemisch; hulp aan (jonge) kinderen gaat voor een deel via de ouders en het versterken van de omgeving van een jongere is waardoor je duurzame hulpverleent.
 • Je kunt snel schakelen, kunt snel een inschatting maken van de veiligheid in de omgeving en je durft hierover het gesprek aan te gaan.
 • Je bent SKJ geregistreerd (in bezit van minimaal hbo-diploma MWD/SPH/Pedagogiek/Social Work)
 • Je bent in staat cultureel sensitief te werken.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs b en een auto.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een bijzonder gedreven en ambitieus team die impact willen hebben in mensenlevens. De functie is veelzijdig en uitdagend. De zorg voor onze cliënten gaat samen voor goede zorg voor onze collega’s. Een prettige werksfeer vinden we dan ook erg belangrijk. We bieden je een tijdelijk contract aan met uitzicht op verlening. Uren en werkdagen zijn bespreekbaar. Je salaris is marktconform. Onze hoofdvestiging ligt in Utrecht. Je zal in eerste instantie werken in omgeving Ede, Veenendaal en Utrecht.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en C.V naar khadir.oulad@praktijkhsn.nl  o.v.v. ‘sollicitatie pedagogische hulpverlener’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Khadir Oulad op telefoonnummer 085 – 105 4146. Het natrekken van referenties vormt onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Voor deze functie dien je in bezit te zijn van een VOG.

Gezocht: Gedragswetenschapper 8 – 24 uur p/w!

Gezocht: Gedragswetenschapper 8 – 24 uur p/w!

Gezocht: Gedragswetenschapper! Heb jij een scherp analytisch vermogen, ben je in staat een coachende rol aan te nemen binnen een nieuw groeiend team en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening als gedragswetenschapper? Dan zijn wij op...

Gezocht: ambulante begeleider minimaal 16 uur p/w

Gezocht: ambulante begeleider minimaal 16 uur p/w

Gezocht: ambulante begeleider! Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame en afwisselende baan als ambulant begeleider in de regio Food Valley en Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens groei binnen de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een...

HSN in het nieuws: Wijkouders Molenwijk!

HSN in het nieuws: Wijkouders Molenwijk!

HSN in het nieuws: Wijkouders Molenwijk! Overgenomen van Trouw.nl De Haagse wijk Molenwijk heeft iets nieuws: wijkouders. Dertien vrijwilligers verlagen de drempel naar professionele hulpverlening. ‘Vertrouwen is alles wat we hebben.’ Jochem van Staalduine22 juli...

085 - 1054146

Info@praktijkhsn.nl

Pretoriadreef 87

3564 BX Utrecht

Aanmelden of verwijzen? Dat kan!